SEAT släpper ny digital e-handel och upplevelse, hög interaktion. Erbjuder elsparkcyklar

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bilmärket SEAT har fortsatt rulla ut den egna, centraleuropeiska Adobe Experience Cloud CMS-lösningen till sina egna varumärken. Samma påkostade satsning som finns i t ex huvudmarknaden Spanien och www.seat.es. Numera även i Sverige. Först ut var nya sportbilsvarumärket Cupra med Adobe Marketing Cloud produktionen Cupraofficial.se. Till skillnad från i Norge, där generalagenturen driver en Magento 2 (förvisso numera i Adobes ägo) med Pimcore PIM/CMS stöd (framtagen av svenska Ateles). Uppdaterade Seat.se framtagen 2019 av SEAT Sverige...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon