adobe dtm, Adobe Experience Cloud, SEAT, seat.se, Volkswagen Group Adobe AEM, Nyheter

SEAT släpper ny digital e-handel och upplevelse, hög interaktion. Erbjuder elsparkcyklar

In Adobe AEM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Bilmärket SEAT har fortsatt rulla ut den egna, centraleuropeiska Adobe Experience Cloud CMS-lösningen till sina egna varumärken. Samma påkostade satsning som finns i t ex huvudmarknaden Spanien och www.seat.es. Numera även i Sverige. Först ut var nya sportbilsvarumärket Cupra med Adobe Marketing Cloud produktionen Cupraofficial.se. Till skillnad från i Norge, där generalagenturen driver en Magento 2 (förvisso numera i Adobes ägo) med Pimcore PIM/CMS stöd (framtagen av svenska Ateles).

Uppdaterade Seat.se framtagen 2019 av SEAT Sverige är en modern produktion med fem överliggande kundinteraktionsval i ikon-manér, transparent prisinformation i en e-handelsanpassad produktlistning direkt på startsidan, kampanj-splash med olika typer av information samt en content-sektion med allt från el-information till det senaste om egna sparkcyklarna.

SEAT ägs av Volkswagen Group, som är en välkänd AEM användare sedan länge tillbaka. En AWS används för driftsstöd och det finns Adobe DTM samt Google Tag Manager.

Vi har mer på samma ämne:  SEAT Cupra sportbilar konverterar bilintresserade på ny Adobe Marketing Cloud

Här är fler CMS/CXM-upphandlingar inom bilmärkenaVill du läsa hela den här artikeln? Då ser vi gärna att du skapar ett konto. Det är helt gratis.

Använd registreringslänken för att bli MKSE medlem nu.Så kommer du åt allt MKSE.com Premium innehåll. Idag och framöver. Genom att registrera dig hjälper du till att hålla MKSE.com levande. Formuläret tar runt 15 sekunder att fylla i.

Redan medlem? Påpassligt. Logga in här!

I vissa webbläsare kan en sidomladdning eller F5 klick behövas efter din första inloggning.

Varför bli medlem? MKSE Medlemmar vet mer. Är steget före.