Så ska Honda.se på Adobe AEM konvertera mer, tar hand om alla produktgrupper

In Adobe AEM, CXM, E37 E-handel, Nyheter, Offshore development, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det har gått snart två år sedan vi tittade på de större bilmärkenas val av CMS, kundupplevelsehantering och online marketing stöd. Då hade svenska Honda, med Honda.se, i en relansering hamnat utanför koncernens större upphandling. Det löstes tillsammans med mindre e-handels- och CMS-projekt med svenska E37 samt en skandinavisk Synkron Via CMS-webblösning. Allt driftat hos svenska UnderstandIT.

Men nu har även Honda.se landat på den omfattande, koncerngemensamma Adobe AEM lösningen. Nya Honda.se har ett tungt grafiskt manér i sin första splash-vy. Det är mycket multimedia i helskärm. Allt på en lång one-pager med hamburgermeny även i desktop för att välja om det är bil, gräsklippare eller båt som intresserar. Innehåll redovisas i halvtransparenta lightboxes med egen sidoscroll.

En mer klassisk design finns för varje produktgrupp. Även där är syftet att inspirera tydligt. Men med mer prisuppgifter, tydliga återförsäljar-sökfält och mer konverterande prislistor.

0st
anställda har Honda

MediaMath, Akamai och Google Analytics används också i den digitala närvaron.

Honda började sitt Adobe Marketing Cloud-projekt (med Adobe Social stöd) redan 2014 i Asien. Här är fler CMS/CXM upphandlingar inom bilmärkena:

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Schwarzkopf personaliserar baserat på hårfärg och stil med hjälp av nya Adobe genAI

Leave a Comment