Lamborghini släpper ny app baserad på Salesforce teknologi, svenskar bakom

In Android, iPhone, Nyheter, Salesforce by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Update: Lamborghini har lanserat en ny app för sina bilägare. Namnet berättar lite om den unika skaran. Nya "Lamborghini Unica" avtäcktes under Dreamforce 2018 och ska bygga på Salesforce ramverk för mobilutveckling med delar av en tillhörande Customer 360 analys och administratörsvy där bakom. Emil Salonen från svenska Mobiento berättar att de står bakom appen tillsammans med ägarna Deloitte och framförallt Deloitte Digital i Italien. Kundappen låter Lamborghini ägare lära sig mer om sin Sant'Agata producerade bil och:...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon