Volvo lanserar egen bil e-handel på Byggdinvolvo.Volvocars.se

In CXM, Nyheter, Omnikanal, Online Marketing, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

På en Angular.JS tung satsning släpptes idag byggdinvolvo.volvocars.se, en egen omnikanalstödd e-handel och framförallt bilkonfigurator signerad Volvo Cars. Det är en del av nya varumärkeskonceptet Care By Volvo som ska rullas ut globalt.Den väldesignade satsningen låter besökare både ta del av inspirerande navigation bland modellerna för att sedan i detalj spec:a vilken typ av bil de framöver vill få beställd. Det är inte så mycket till varukorg däremot i "e-handeln", avslutet består främst av en offertförfrågan....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment