SEAT Cupra sportbilar konverterar bilintresserade på ny Adobe Marketing Cloud

In Adobe AEM, CXM, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SEAT har skapat en egen Toyota Lexus, eller Nissan Infiniti, i nya sportbilsvarumärket Cupra. De har fått en egen digital identitet som nu även når Sverige. Cupraofficial.se är en Adobe Marketing Cloud produktion med både Adobe Experience Manager CMS samt Adobe Dynamic Tag Management marketing data och personaliseringsstöd. Med Akamai och Amazon AWS driftsstöd. Samma systemval som svenska SEAT och seat.se tidigare gjort. Samt så klart hela tyska Volkswagenkoncernen, som SEAT är en integrerad del av. Volkswagen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon