SiteVision prisar MVP från Consid och Soleil

In Nyheter, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

SiteVisiondagarna för 2020 kickar igång under morgondagen och det svenska CMS-bolaget har i samband med det valt att lyfta fram några partners och expertutvecklare de håller extra högt. Det har idag utsetts fyra nya MVP på SiteVisions plattform och ekosystem. En SiteVision MVP är en individ som kan leda, inspirera och göra skillnad samt se till att ta både enkla samt komplexa projekt, utmaningar och integrationer i mål. Däribland finns två utvecklare från Consid och en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon