Sogeti startar upp SharePoint 2010 projekt, Connecta är strax efter

In Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Hör från Christoffer von Sabsay på Sogeti att konsultgruppen fått starta upp ett första SharePoint 2010 kund (?) projekt. SharePoint släpps inte förens i juni 2010, RTM kommer i april 2010. Handlar det om ett debiterbart, externt uppdrag borde det vara ett av de första i landet. Microsoft ser gärna att de har skarpa exempel klara när kundanstormningen kommer. Kunderna själva väntas börja ställa krav och nosa på licensavgift under första och andra kvartalet nästa år.... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul..! Apropå ingenting, hur gick det förresten med de som utvecklade på MOSS2007 när den var beta…? (eller lanserad för den delen..)

    Nåväl, ett ”lycka till” är väl på sin plats!

  2. Hej, på tal om projekt på SharePoint 2010 – kolla http://www.fishbonesystems.com för mer information kring de 3 projekt som just nu är inne i utvecklingsfasen på SharePoint 2010. Ett fjärde projekt är i uppstartsfasen, av dessa är två publika webbar och de andra två intranätsportaler.

  3. Det är nya kunder i samtliga projekt varav två är med i Microsofts Leap-program. Fishbone Systems har av tradition alltid haft ett antal projekt lanserat vid release av nya SharePoint versioner, vid lanseringen av MOSS 2007 hade Fishbone ett dussintal färdiglevererade projekt i skarp drift.

Leave a Comment