Telligent släpper GrafittiCMS som Open Source

In Nyheter, Open source PHP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Telligent, som står bakom världens troligen största .NET baserade community programvara, Telligent Community 5, äger flera produkter. En av dem släpper de, så tidstypsikt, som Open Source. Den heter GrafittiCMS och ska vara bra på  workflow, skapa designade webbplatser och SEO. Dessutom har den då vissa fördelar med sin synk mot andra Telligent produkter. Men konkurrensen är hård. Jag ser inte direkt en vidöppen marknad för ytterligare ett litet, användarvänligt Open Source CMS. Tipstack till Joakim...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.