Solna stad satsar på SiteVision socialt intranät

In Intranät, Nyheter, Offentlig sektor, SiteVision by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Kommunmarknaden verkar vara up for grabs för SiteVision. Ännu en kommun har lockats av Örebroföretags storsatsningar på offentlig sektor och tydliga paketeringar av intranät i år. Tillsammans med den tidigare starka basen inom kommunsektorn vinns nu allt fler uppdrag, många från storkonkurrenten inom området, EPiServer.En i raden är Solna stad som valt SiteVision istället för EPiServer till sina nya sociala intranät. Solna stad berättar att de arbetar aktivt med engagemanget bland sina medarbetare för att få igång sina intranät....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment