Stockholmsbyråerna som flyttar in i WeWork, färre kvadrat räcker

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Sedan första juni återfinns fler och fler svenska webb-, reklam- och digitalbyråer i WeWorks nya jättebyggnader på Regerings- och Malmskillnadsgatan. Inte så få av dem var tidigare hyresgäster på det andra co-working (och "digitaliseringslabb") komplexet Epicenter. Men som efter några år nu väljer att flytta sitt kontrakt till den amerikanska kontorshotellsledaren. Det är lite mer begränsad yta man hyr in sig på. Ett normalt tal i moderna kontorslokaler är att klara av en medarbetare på 12 kvadratmeter,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon