Storslam för EPiServer och Mogul på Web Service Award

In Check out/Kassasystem, Featured, IBM, Nyheter, Optimizely/Episerver, Wipcore by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

På en aningen bortglömd tillställning delades Web Service Awards ut till 2009 års "bästa webbsidor". För att få sin webbplats granskad och för att delta betalar de nominerade en slant. Storslam för "i 59 % av mid- och large-cap bolag, 64 % av de 116 största myndigheterna och 81% av Sveriges landsting", tillika noteringsaktuella CMS:et EPiServer. Eller "i 30% av Sveriges alla intranät och 32% av alla webbplatser" CMS:et, enligt arrangörens egna uträkningar. Alla vinnare var,...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Grattis! Men…
    Skolverket-Kanalen är en Polopoly-installation. Infoglue används också av Skolverket på vissa webbplatser som ärvdes vid sammanslagningen med Myndigheten för skolutveckling, men inte för det vinnande intranätet.

    Jag uttalar mig som privatperson och inte som representant för Skolverket.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.