Tour Africa valde responsive WordPress av Dragster och Dragnet

In Nyheter, Responsive Design / Mobilwebb, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Tour Africa har lanserat en ny responsive design hemsida, designad av Dragster och programmerad av Dragnet berättar Elisabeth Fredén. Den bygger på WordPress CMS. Tour Africas sida hade målet att göra det enkelt att hitta en passande resa, så resorna är indelade i resmål samt typ av resa. Detta har lösts med egna taxonomies. På startsidan och flera andra sidor finns puffar som leder till annat innehåll. Puffarna är custom post types och kopplingen mellan puffen...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: do forex robots work

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.