UC Browser hotar Safari och Chrome, smartare datahantering. Laddats ned 500mn gånger

In Android, iPad, iPhone, Javascriptramverk, Nyheter, Open source PHP, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Dags att lägga till ett namn inom browsers till de ni bör känna till och kompabilitetstesta kring. Snabba UC Browser, framtagen och utvecklad av av e-handelsbjässen Alibaba, baseras på egna U4 engine (delvis byggd på WebKit - samma som i Safari och Chrome) och ståtar med inbyggd adblocker samt riktigt bra prestanda. Browsern finns för Android, BlackBerry OS, iOS, Java ME, Symbian, Windows Phone och Microsoft Windows. Den är speciellt stor på Android där den redan laddats ned en...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon