USA-starka Ektron ökar med 37%

In Ektron, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Allas utmaning i USA, Ektron, visar varför namnet dyker upp allt oftare. Bolagets intäkter för första halvåret 2010 steg med hela 37%. Men bolaget säljer fler än sina CMS-relaterade CMS400.NET web CMS, Marketing Optimization Suite och eIntranet 2.0. Det framgår inte hur mycket av omsättningen CMS-delarna står för. Kommersiella Ektron är ett av få CMS som är starka i flera amerikanska delstater. Missa inte MKSE.com Ektron sektion....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment