Vad får reklambyråerna som förvärvar VR-kompetens?

In CXM, Nyheter, Teknik by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Är VR-byråer det nya att handla upp efter att förvärvet och integrationen av service design-gänget teoretiskt är avklarad? Så kan det bli om högkonjunkturen håller sig och London är er förebild. Där har hypade byrån Elmwood med fem kontor i bl a några amerikanska städer valt att köpa upp lokala Framework Creative. En byrå som de senaste åren specialiserat sig inom olika varumärkesupplevelser i virtual reality, 360, mixed reality och argumented reality. Goda nyheter för t...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon