Texas Longhorn stänger ned e-handel, satsar på ny kundupplevelse-plattform

In Drupal, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Texas Longhorn består numera av över 30 restauranger landet över. Dessutom är varumärket ett välkänt inslag i alla matbutiker med egna såser, färskvaror och kryddor. I samband med expansionen verkar franschisekedjan och varumärket växt ur sin tidigare WordPress CMS 3 webblösning och sajtuppsättning. Den har numera ersatts överallt av en Drupal 8 installation med tydligare målgruppsingångar, geopositionering och Bookatable-bokningsstöd. Dessutom har redan den Tictail Texas Longhorn prövade för att sälja brandad merchandise bara för några år sedan även lagts...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon