Valtech fjorton man stora team klara med VHS antagning.se

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Valtech är klara med en ny release. Det är VHS som fått upp nya antagning.seEPiServer CMS. Valtech är nöjda med att sajten stod pall för det sedvanliga ”sista minuten”-trycket bland alla högskoleansökande.

Projektet, som påbörjades 2010, skulle ta fram en modern och skräddarsydd e-tjänst med fokus på tillgänglighet och användarupplevelse.

Marica Sundberg,projektägare och huvudredaktör beställde

Sajten innehåller en trevlig design med ett sökfokus med innovativa ”pratbubblor” som sökval. Det finns vanliga frågor, nyttiga länkar och logga in (lightboxad). Sökningen har en möjlighet att fälla ned fler val.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Valtech köper upp en tredje Salesforce-byrå

Behovsanalys, konceptutveckling, grafisk design, teknik (integration bakomliggande system), prestanda, användbarhet, redaktörsorganisation och innehåll var utmaningar för Valtech berättar Mathias Strandberg. Marica Sundberg (bilden), projektägare och huvudredaktör beställde.

Teamet lät inte billigt, det innehöll hela 14 personer (varav 2 AD:s, ”Agil mentor” och separat användbarhetsexpert) och det exklusive Valtechs kundansvarige.

Kommentarer

  1. …Hur många agila mentorer från Valtech krävs för att skruva i en Episerver glödlampa?

  2. Designen känns inte helt slick vid en första anblick… olika storleksförhållanden på ikoner och väldigt många olika manér på dom, skuggor som går åt olika håll (eller sajten belyst från olika håll)… kontrasten på sidan ”Allt du behöver” känns tveksam… 

    /Kalle (gnällig AD)

  3. Försökte söka på några utbildningar på Chalmers. Tex Datateknik men den hittar inte. Tycker webbplatsen är fräsch. Noterar några klassiska EPiServer-missar. Varför https på alla sidor?

Leave a Comment