Valtech fjorton man stora team klara med VHS antagning.se

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström4 Comments

Valtech är klara med en ny release. Det är VHS som fått upp nya antagning.se på EPiServer CMS. Valtech är nöjda med att sajten stod pall för det sedvanliga ”sista minuten”-trycket bland alla högskoleansökande. Projektet, som påbörjades 2010, skulle ta fram en modern och skräddarsydd e-tjänst med fokus på tillgänglighet och användarupplevelse. Sajten innehåller en trevlig design med ett sökfokus med innovativa "pratbubblor" som sökval. Det finns vanliga frågor, nyttiga länkar och logga in (lightboxad). Sökningen... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd! Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelfrfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. …Hur många agila mentorer från Valtech krävs för att skruva i en Episerver glödlampa?

  2. Designen känns inte helt slick vid en första anblick… olika storleksförhållanden på ikoner och väldigt många olika manér på dom, skuggor som går åt olika håll (eller sajten belyst från olika håll)… kontrasten på sidan ”Allt du behöver” känns tveksam… 

    /Kalle (gnällig AD)

  3. Försökte söka på några utbildningar på Chalmers. Tex Datateknik men den hittar inte. Tycker webbplatsen är fräsch. Noterar några klassiska EPiServer-missar. Varför https på alla sidor?

Leave a Comment