Ajour.se live på ett WordPress 3 löp

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Emanuel Karlsten, Damon Rasti, Sofia Mirjamsdotter, med flera "sociala medier-kändisar" har gått samman för att bygga nyhetssatsningen Ajour.se där internethypade nyheter ska listas. Det gör de tekniskt med medie/nyhetssajt-favoritvalet TDH / Odd Alice (som även är delägare) och CMS:et WordPress 3. Vad blev det då för en satsning? Jo, en egen Ajour-tema utvecklad löphistoria med standard Twitter-widget integration, en Twingly live-ström och en Bambuser-integration. Kommentarer sker med standard WordPress och det finns en del standardpluggar för...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. En WordPress sajt värd att nämna just nu är norran.se som gick live för ca 3 veckor sedan. Förmodligen en av Svergies större wp-sajter sett till antal artiklar.

  2. Oj, det hade jag också missat! Tack för tips!

  3. Vadå? Ajour är tjuvlyssnatsnubben, en från Spepet döda träd, Mymlan frilans och en 18årig självutnämnd “twitterl337”? Och utan ide hur det ska gå runt? Verkligen omskakande.

  4. Ehhh.. Oj Emmanuel igen ja. Mhmm. Kvalitetsjobb minsann.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.