Ajour.se live på ett WordPress 3 löp

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

Emanuel Karlsten, Damon Rasti, Sofia Mirjamsdotter, med flera ”sociala medier-kändisar” har gått samman för att bygga nyhetssatsningen Ajour.se där internethypade nyheter ska listas.

Det gör de tekniskt med medie/nyhetssajt-favoritvalet TDH / Odd Alice (som även är delägare) och CMS:et WordPress 3.

http://ajour.se/wp/wp-content/themes/ajour/img/ajour.png

Vad blev det då för en satsning? Jo, en egen Ajour-tema utvecklad löphistoria med standard Twitter-widget integration, en Twingly live-ström och en Bambuser-integration. Kommentarer sker med standard WordPress och det finns en del standardpluggar för cache, dela, kommentarsrating etc.

Nej, inte lika kul satsning som när t ex Fokus.se på samma CMS-plattform kom för några år sedan. Eller i samma klass som andra innovativa och nyskapande WordPress-satsningar MKSE.com täckt senaste året. Men kanske inte heller med riktigt samma budget?

Kommentarer

  1. En WordPress sajt värd att nämna just nu är norran.se som gick live för ca 3 veckor sedan. Förmodligen en av Svergies större wp-sajter sett till antal artiklar.

  2. Oj, det hade jag också missat! Tack för tips!

  3. Vadå? Ajour är tjuvlyssnatsnubben, en från Spepet döda träd, Mymlan frilans och en 18årig självutnämnd ”twitterl337”? Och utan ide hur det ska gå runt? Verkligen omskakande.

Leave a Comment