VisitStockholm.com relanserad för andra gången på 11 månader, 17 konsulter inblandade

In Offentlig sektor, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update: Det är ont om helt nya kundreferenser för Creuna, men destå fler re-designer av gamla projekt. Nu är ett 17-mannagäng (!) från Creuna klara med ett till sådant.

Nu handlar det om Stockholm Business Region som relanserat VisitStockholm.com responsivt (behöver vi ens berätta om det längre?) och putsat på en del funktioner på den bara ett år gamla re-designen.

 

Före (juli 2013)

Före (juli 2013)

Efter (juni 2014)

Efter (juni 2014)

Webbplatsen är fortfarande byggd på EPiServer CMS med ett öppet API mot olika typer av information och med en Apache Solr sökmotor för att sköta den Pinterest-lika filtreringen på sajten.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Knowit lanserar påkostad e-handelskonkurrent till Avensia, Columbus, Omniarch och Impact

Solr-arbetet fick sökkonsulterna på Findwise sköta.

Ann-Charlotte Jönsson på SVB informerar MKSE om att till skillnad från leverantören var deras version av releasebeskrivningen mer utformad med information om att det faktiskt var fjolårets betaversion som gick upp i skarp version.

VisitStockholm.com ingår i Stockholms stads webbflora, en av Creunas största kunder. Men uppdraget låg innan 2013 hos EVRY.

Sveriges alla olika ”visit-sajter” på olika CMS hittar ni i denna lista.

Leave a Comment