WebTranslateIt.com förenklar översättningar i CMS-projektet

In Nyheter, Språkstöd by MKSE.com Redaktion Martin Edenström2 Comments

WebTranslateIt.com är ett smidigt, webbaserat CAT (computer-aided translation tool) för översättningsarbete som siktar på att bli bäst på att hjälpa användare få till mer språkstöd. Ett proffsigare alternativ till alla automatiserade Google Translate-integrationer webbkonsulterna väljer, och får godkänt, att implementera idag för både offentlig och privat sektor. Apropå Google Translate-integrationer och utökat och öppnare översättningsstöd á la Chrome, ser allt fler av mina 2011-visioner börja dyka upp i skarpt format... Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går bra att läsa allt innehåll flera dagar innan debitering. Summan bestämmer du själv, börjar på 19 SEK i månaden. Ge gärna det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com lever kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, men utloggad? Tuffa cookies-tider nu. Se till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här intill. Eller registrera dig direkt på MKSE.com via Unlock-länken.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & publicisten Martins Patreon at SEK1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Pingback: Tweets that mention WebTranslateIt.com förenklar översättningar i CMS-projektet: WebTranslateIt.com är ... MKSE.com #CMS First! -- Topsy.com

  2. Det finns ju många andra översättningsverktyg också, t.ex. http://www.transifex.net/ och http://translatewiki.net/ Många av dessa har ju även öppna databaser med existerande översättningar att utgå ifrån. Mycket behändigt för i varjefall applikationer. Kommunala webbplatser borde kunna ha glädje av att återanvända översättningar av grundläggande information.

Leave a Comment