WordPress nya sätt att tjäna pengar på de 409 miljoner användarna

In CDP, DMP, Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

WordPress befintliga, och tidigare blygsamma försök att tjäna pengar utökas nu kraftigt. Ett nytt område har under slutet av 2016 växt fram och kan nu presenteras. Det ansluter till det världsledande CMS:ets tidigare metoder för att monetärisera verksamheten. De tidigare intäktskällorna inkluderar: WordPress VIP exklusiv drift och support för riktigt stora redaktionella kunder Enklare annonsvisningar på delar av Wordpress.com driftade webbplatser Supportavtal och betalplugins, främst på WooCommerce men även vanliga on-premise Wordpress Det nya området är...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment