Nöjd inte nog, Tingstad byter e-handelsleverantör

In E-handel, litium, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update 21/11: Tingblads Emma Diedrich upplyser MKSE.com om att de finner det olyckligt att ett gammalt och nytt citat kopplats ihop och gärna påpekar att så är fallet. De berättar även att det jobbar på en ”enorm e-handelssatsning” för B2B marknaden.

B2B-kunderna fortsätter trilla in för noterade litiums .NET SaaS e-handel. Nu är det välkända Tingstad, med devisen Nordens ledande leverantör av förbrukningsartiklar, arbetskläder och stödprodukter som rullar ut en ny e-handel för sina företagskunder.

Tingstad har bedrivit e-handel sedan 2001 och omsätter idag en dryg miljard online. Tidigare uppdraget hade BBweb. Om den e-handeln, som sades ”vara i toppklass, med orderstatus, kontouppgifter och assistans – anpassad till såväl datorer, mobiler och tablets” sade Tingstads VD Paul Jigberg:

“ – Vi är nöjda!”

Vilket tydligen inte var nog. Miss hos leverantören som ansåg att ”Vår relation med Tingstad har aldrig .. varit så bra som den är nu”.

Sortimentet består av 25 000 artiklar inom emballage och förpackningar, rengöring och hygienpapper, arbetskläder och kontorsmaterial. Med den nya e-handelssatsningen vill Tingstad först och främst underlätta för sina kunder genom att låta dem inspireras och effektivt kunna beställa.

”– ­Tingstad ligger i den absoluta framkanten av B2B-ehandel.”

Säger Henrik Lundin, vd på Litium. Det är åter igen digitala byrån Stendahls som står bakom koncept och design, med tanke på kundlistan (nästan samtliga stora beställare på västkusten som Volvo Cars, Volvo CE, Stena, Göteborg Energi, Thule, Lynk, Husqvarna, Göteborg & Co.) hos en byrå av den storleken borde de vara en stark uppköpskandidat vid det här laget.

Litiums partner 3Bits stod för teknisk implementation av den nya lösningen tillsammans med .

Hela0Mkr
omsätts online idag
En miss är att Title på sidan vid lansering är ”Sajtrot”.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Jetshop och Storm adderar nio nya kundprojekt till e-handelsreferenslistan, samarbetar med Amazon Marketplace-aktör

Leave a Comment