Nöjd inte nog, Tingstad byter e-handelsleverantör

In E-handel, litium, Nyheter, Omnikanal by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Update 21/11: Tingblads Emma Diedrich upplyser MKSE.com om att de finner det olyckligt att ett gammalt och nytt citat kopplats ihop och gärna påpekar att så är fallet. De berättar även att det jobbar på en "enorm e-handelssatsning" för B2B marknaden. B2B-kunderna fortsätter trilla in för noterade litiums .NET SaaS e-handel. Nu är det välkända Tingstad, med devisen Nordens ledande leverantör av förbrukningsartiklar, arbetskläder och stödprodukter som rullar ut en ny e-handel för sina företagskunder.Tingstad har...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment