Så mycket värderas marknaden för Digital Transformation till

In CXM, Nyheter, Online Marketing by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det var bara en tidsfråga innan någon skulle våga sätta ett värde på ”Digital Transformation”. Nu har vi en siffra på vad trenden och hypen totalt värderas till.

Och som ett exempel är det ännu mer än vad Ray Wang och co. på Constellation research bedömer att AI kommer vara värt om några år. Trots att även AI och machine learning kommer finnas med i mer eller mindre allt som har med IT att göra.

AI och machine learning värderas utgöra en totalt marknad värd 100 miljarder dollar i värde 2025.

Enligt World Economic Forums Digital Transformation Initiative (DTI) rapporten som presenterades nu i Davos kan ”Digital Transformation” utgöra en marknad värd över 100 triljoner dollar ($100 000 000 000 000 000 000) under de närmsta 10 åren, fram till 2027.

Det säger Accenture Strategys Engagement Partner, Anand Shah. Han pratar om trendens totalt påverkan inom en samlad global affärsvärld samt i världens alla samhällsfunktioner.


0t
100 triljoner dollar är marknaden för Digital Transformation värd framöver
Cloudflare, Accenture och Dentsu Aegis är andra namnkunniga aktörer som förekommer på MKSE.com och som uttalat sig i den nya informationen.

CGI, som många fortfarande förknippar med Healtcare.org-floppen, har samtidigt lagom till Davos presenterat egna siffror baserat på den globala kundstocken som berättar att inom sektorer som retail har ingen riktigt kommit så pass långt inom digital transformation. Men 64% har påbörjat ett arbete och 20% ligger i PoC-fas.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Accenture, Adobe, och AWS inflationstimpriser hos svenska beställare, upp över 20 procent

Leave a Comment