Might Know Something Else feed Kommentarer Feed

MKSE.com Web Insider Knowledge

Störst på CMS, CXM och E-handel. EPiServer, Drupal, WordPress, Sharepoint och Sitevision

Fastighetsnytt.se valde omfattande WordPress CMS

Skribent Martin Edenström Den 9 oktober 2012
Apica

Uppdragsmedia är klara med det de själva kallar sitt största WordPress-bygge hittills. Det är den branschledande tidningen Fastighetsnytt med sajten Fastighetsnytt.se som tidigare i år landade på CMS:et.

http://uppdragsmedia.se/wp-content/uploads/2012/03/startsida.jpg

Uppdragsmedia har byggt en tidningssajt med många kopplingar. Målet var att bygga en redaktionell multisite som ger läsarna både översikt (vilken nyhet som ska placeras på startsidan styrs av Custom Fields) och fördjupning.  5 000 artiklar konverterades. Ett komplett annonssystem har även tagits fram. Sajten driftas hos FS Data.

 

 

 


Atiendo

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...
?>