Valtech Sverige öppnar upp nytt kontor

In Adobe AEM, Drupal, EPiServer 9, Polopoly Atex, Sitecore 8 by Martin Edenström2 Kommentarer

Valtech, aktiva inom CMS som EPiServer, Polopoly, Drupal, Sitecore, Adobe AEM (phiew!) samt även förespråkare av CMF som Django, Rails etc. (dubbel-phiew!) öppnar upp sitt andra svenska kontor. För första gången någonsin växer bolaget utanför grundverksamheten som sedan bolagsregistreringen 1990 alltid legat i Stockholm.

I augusti öppnar vi vårt andra kontor i Sverige - i Malmö, i Västra Hamnen, i Media Evolution City! Vill du snacka Valtech<3Malmö redan nu kontakta Daniel Antell, daniel.antell@valtech.se.

Det agilfokuserade företaget har, trots flera möjligheter genom åren, haft en aktiv policy att inte växa mer än nödvändigt på den svenska marknaden. Det har handlat om mellan 80-120 anställda beroende på konjunktur. Men de franska delägarna med samma namn plus ”AS” har tänkt om. Nu tillåts Valtech Sverige att öppna upp även i Malmö, Skåne. Enligt senaste redovisningen var man totalt 130 anställda, men några till ska tillkommit sedan dess.

Gamla Avantime-VD:n Daniell Antell blir ansvarig för satsningen i Västra Hamnen, Media Evolution City. Ett ökat kundintag i regionen ska ligga bakom beslutet.

Valtech har även uppdaterat egna profilen för andra gången på kort tid. Nu ser alla bolagets kontor över världen (8 st) likadana ut.