Netrelations bakom Servera på EPiServer

In Episerver, Nyheter, Streaming by Martin EdenströmLämna en kommentar

Netrelations har släppt Serveras nya externwebb på EPiServer CMS 5. Syftet var att skapa tydliga mervärden och öka lojaliteten hos sina kunder. Fokus är tjänster och funktioner som ska underlätta kundernas och leverantörernas vardag, öka lönsamheten för Serveras slutkunder och ge dokumenterade effekter i varje steg.

I fokus för själva lösningen har bl a framtagandet av en receptbank för inspiration och mattrender varit, enligt Kenneth Karlsson. En samlad kundtjänst och åtkomst till integrerade verksamhetssystem såsom utbildningsportal, inventeringswebb och e-handel för beställning var också prioriterat.

Den färdiga, mycket ljusa, sidan har försetts med Qbrick webbfilmer, Siteseeker sökning, scriptat utfälld inloggning, ulfälld “Dela sidan” m fl designdetaljer.

Netrelations bakom Servera på EPiServer redigerades: april 27th, 2010 av Martin Edenström

Leave a Comment