Accenture tar över Hitechbuilding, lyser upp Stockholm

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Accenture Interactive är stolta över att placerat ut ett nytt, minst sagt tydligt landmärke i de mer centrala delarna av Stockholms city. Accenture med den snabbväxande digitala enheten Accenture Interactive befinner sig sedan ett tag tillbaka i förvärvade Brightsteps lokaler på Mäster Samuelsgatan 42, där omkring 70 medarbetare tidigare befann sig. Nu har även skylten hängts upp och lyser både dag och natt från husets 19:e våning. Förvisso på kortsidan.Men Hötorgsskraporna är nästan hemsökta, tidigare satt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.