Accenture tar över Hitechbuilding, lyser upp Stockholm

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Accenture Interactive är stolta över att placerat ut ett nytt, minst sagt tydligt landmärke i de mer centrala delarna av Stockholms city.

Accenture med den snabbväxande digitala enheten Accenture Interactive befinner sig sedan ett tag tillbaka i förvärvade Brightsteps lokaler på Mäster Samuelsgatan 42, där omkring 70 medarbetare tidigare befann sig. Nu har även skylten hängts upp och lyser både dag och natt från husets 19:e våning. Förvisso på kortsidan.

Men Hötorgsskraporna är nästan hemsökta, tidigare satt här Icon Medialab under en omtalad konkurs då byråns takvåningar mer eller mindre vändes upp-och-ned. Hundratals IT-medarbetare flydde fältet och gick till konkurrerande arbetsgivare. Över dagen lämnade de huset i en stor röra till konkursförvaltare och hyresvärd att ta hand om.

Accenture Interactive utsågs för ett tag sedan till den största och snabbast växande digitala byrånätverket i världen och i USA av AdAge Agency Report.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

Leave a Comment