Accenture tar över Hitechbuilding, lyser upp Stockholm

In Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Accenture Interactive är stolta över att placerat ut ett nytt, minst sagt tydligt landmärke i de mer centrala delarna av Stockholms city.

Accenture med den snabbväxande digitala enheten Accenture Interactive befinner sig sedan ett tag tillbaka i förvärvade Brightsteps lokaler på Mäster Samuelsgatan 42, där omkring 70 medarbetare tidigare befann sig. Nu har även skylten hängts upp och lyser både dag och natt från husets 19:e våning. Förvisso på kortsidan.

Men Hötorgsskraporna är nästan hemsökta, tidigare satt här Icon Medialab under en omtalad konkurs då byråns takvåningar mer eller mindre vändes upp-och-ned. Hundratals IT-medarbetare flydde fältet och gick till konkurrerande arbetsgivare. Över dagen lämnade de huset i en stor röra till konkursförvaltare och hyresvärd att ta hand om.

Accenture Interactive utsågs för ett tag sedan till den största och snabbast växande digitala byrånätverket i världen och i USA av AdAge Agency Report.

Intresserade av Adobe Experience Cloud?

Representanter från MKSE.com har ansvarat för strategiarbete samt upphandling åt kunder som SJ.se, Avanza.se och TeliaSonera. Kontakta oss.

Vi har mer på samma ämne:  David Droga tar över hela Accenture Interactive

Leave a Comment