Advokatbyrån köper in Umbraco av Sublime

In Nyheter, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad har Sublime gjort på sistone då? Brick Advokat är ny in på kundlistan och har just fått en ny webbplats signerad den gamla Episerver ”pure playern”. Webbplatsen ska nu vara användarvänligare och bättre anpassad för både redaktörer och besökare.Webbplatsen är byggd med hjälp av CMS-plattformen Umbraco.

AD:  

Var detta verkligen det rätta valet? Det smartaste att göra i denna situation? Öppna upp MKSE.com expertpanel videosamtal inom 5 minuter med ett MKSE 🔭 LENS konto idag. En del av MKSE Patreon Premium, högsta nivån. Utvärderingar, stöd plattformsval, databastillgång och expertrådgivning.

“ – Att samarbeta med Sublime när vi tog fram en ny hemsida gjorde projektet kul och lättarbetat. Med ett proffsigt och lyhört bemötande kombinerat av ett ambitiöst och skarpt team har allt gått enligt plan. Vi är så nöjda – tack Sublime!”

Säger Ronja Andren, projektansvarig på Brick. Brick Advokat startade år 2020 som en nischbyrå med specialistkunskaper inom fastighet, entreprenad och offentlig upphandling.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Dizparc förvärvar digitalbyrån Esatto, satsning på offshore