Albrekts guld öppnar upp Viskan e-handel

In Check out/Kassasystem, Featured, Responsive Design / Mobilwebb, Viskan by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Albrekts guld har gått live på samma plattform som koncernkollegan Guldfynd valde under våren 2013. Det är en Viskan ehandelsplattform från Borås.

albreksguld

Den nya sajten är repsonsiv, har lightboxad storleksguide, Facebook- och Pinterest knappar, en varukorg med ”badges”, autocomplete-sök med filtrerings-bar för att komma ned i pris och en hel del annat smått och gott.

Viskans e-handelsplattform och affärssystem, Viskan eStore och Viskan Ramos, används.

”Albrekts Guld har kunnat levererats på mycket kort tid vilket jag ser som ett kvitto på att vår teknik och organisation är mycket effektiv och konkurrenskraftig, förutom att ett gott samarbete givetvis har varit en förutsättning för att lyckas.”

säger Viskans VD Sten Selin.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Oscar Jacobsson köper in Soultech för "Whatsapp-personlig shopper" i butik

Albrekts Guld ingår tillsammans med Guldfynd i Idunakoncernen.Det  finns 45 butiker från Umeå i norr till Malmö i söder.  Koncernen ger sysselsättning för ca 1 000 anställda inklusive anställda på deltid.

Viskan har 39 anställda i Sverige, Finland och Ukraina.

Leave a Comment