Alla stora webb/CMS-releaser hösten 2011

In Drupal, Nyheter, Optimizely/Episerver, Polopoly Atex by MKSE.com Redaktion Martin Edenström9 Comments

Update: Då sparkar vi officiellt igång webb- och CMS-Sveriges höstsäsong! Vad har vi för riktigt stora releaser att vänta denna säsong då? IDG.se görs om och i nya chefredaktören Carl Grapes regi har redan strategikonsulter kontrakterats och nuläget stämts av med t ex CMS-förvaltande Xlent (Polopoly). Det är heller ingen hemlighet att tidningshuset kunde vara nöjdare med sitt nuvarande CMS och sedan 2009 förespråkat labbande med alternativ. I ett parallellt projekt på Karlbergsvägen håller Miriam Olsson och Magnus...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kan informera webb-Sverige om att EF Education First (www.ef.com) även släpper nya siter den 8 september. Använder fortfarande Sitecore, men visuellt blir det ett lyft.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.