Apple Pay i iMessage utmanar Swish för direktöverföringar

In iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Den utökade funktionaliteten i iMessage är inte enbart byggd för att ta sig an Whatsapp och Snapchats mer innovativa features och grafiska utformning. Den ska även dra in storkovan till Apple. Detta då IMDB-länkar, Apple Music och andra integrerade Apps i iMessage inom kort väntas få sällskap av Apple Pay stöd. Det innebär att överföringar kan ske lika lätt som att skicka hela musikalster till varandra (som Apple Music medlemmar kan göra idag). Plötsligt ser Swish så...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment