Google Optimize, gratisversionen av Google Optimize 360 är snart här

In Google Voice etc, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Om några dagar kommer Google Optimize en speciell version av Googles 360-erbjudande inom A/B-test att börja rullas ut. Det är en smalare variant av Google Optimize 360 som företaget tagit fram för större företags behov inom MVT-test och personalisering.Optimize ska vara väldigt fokuserat på hur användare skapar enkla, tydliga exempel inom test av upplevelsehantering. Troligtvis även inom cross-screen, som Google numera fokuserar på. Allt är byggt på Google Analytics för igenkänning och tillgång till befintliga data. Vidare finns det: Advanced Statistical...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.