Apputvecklarna på Bontouch ser över affärsmodellen, vinstmarginal på 23 procent

In Android, Content Marketing, CXM, iPad, iPhone, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Vad har hänt på appfokuserade Bontouch sedan vi tittade till kundtillströmningen och affärsmodellen för en två år sedan? Siffrorna för bolaget, en av de få kvarvarande ”pure playerapp-utvecklarna, pekar fortsatt åt rätt riktning för VD Mayako Fagerfjäll och co. Även om modellen inte enbart är iOS/Android projekt och on-site produktteam längre men även på-plats uthyrning av agila roller som product lead, team lead och frontend/UX-konsulter.

Vilka svenska bolag har redan spenderat för mycket på fel headless-stöd och eventuellt missmatchade digitalstöd? Ett MKSE Patreon Premium-konto öppnar upp för MKSE.com Lens och direktkontakt med innovation tech samtal. Prova gratis – en begränsad period.

De mer betydande kundkontona ser ut att vara de samma som de senaste åren. Det meddelas om nya 2022-projekt för t ex storkundenDetta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Omskriva SJ.se nere för fjärde dagen, skalar upp moln istället för fix


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.Login with Patreon