Audi, Volkswagen, Skoda och Seat släpper contentfokuserade nya lösningar

In Nyheter, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Audi, Volkswagen, Skoda och Seat ryms i den nya contentfokuserade digitala produktionen Din Bil tagit fram tillsammans med Triggerfish och OTW. De stora bilmärkena i Sverige ska satsa mer på content marketing och det ska ske med en ny WordPress CMS. Dessutom i fyra olika varianter på audi.dinbil.se, seat.dinbil.se, skoda.dinbil.se och volkswagen.dinbil.se. Syftet är att närma sig kunden under tiden som bilägare samt öka affären för märkesbilverkstäderna.Webbplatserna ska kunna skapa dialog med bilägarna och driva affär för varumärkesverkstäder. Allt ska ge...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment