Awave byter Drupal mot EPiServer 7 i senaste leveransen

In Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Awave fick i uppdrag att ta fram en ny EPiServer 7-webbplats med nyhetstjänstintegration och mailhantering åt Remium. Plattformen Introduce.se tillhandahåller finansiell information om listade och noterade små och medelstora bolag. Bolagets mål med plattformen har varit att skapa en kontaktyta mellan företag och investerare för att öka kunskapen och förståelsen för dessa bolag på kapitalmarknaden.

Remium är en aktör inom kapitalmarknaden med fokus på små och medelstora bolag. Remium tillhandahåller aktiemäkleri, kapitalförvaltning, aktieanalys, corporate finance samt företagstjänster som Introduce.se, Certified Adviser och likviditetsgaranti.

MKSE.com vet mer, läs vidare här om samma företag:  Storyblok delade just ut miljoner i cash till svenska teknikpartners, ny co-Creative 16 Mkr fond

Introduce.se låg tidigare på en Umbraco 4 av Ted & Gustaf.

Awave är annars historiskt sett starkt Drupal-fokuserade, så detta är en omvänt byte av CMS-rekommendation. Det finns flera leverantörer som främst 2012-2013 skiftat i CMS-rekommendation och leverans i motsatt riktning.

Leave a Comment