Båko.se – Så tystas 15 000 engagerade medlemmar, en av 2008 års största floppar

In Nyheter, Övriga / Custom CMS by edenstromLämna en kommentar

Tänkte skriva en rad om hur illa det kan gå när sajtägare missförstår sin målgrupp och/eller blir på tok för pretentiösa. GON.nu/GON.se, grundad av Erik Nygren och Joel Marklund 2001, var länge en av Sveriges ledande spelsajter. Det refererades ofta till sajten som hade topplaceringar på KIA Index. Under 2007 bestämdes det att den framgångsrika, främst Nintendofokuserade sajten med 15 000 registrerade medlemmar skulle bli något ännu större. Erik och Joel förutspådde att data- och TV-spel...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.