Företagsbloggens vara eller icke vara

In Nyheter, Övriga / Custom CMS, Sociala media / web2.0 by edenstromLämna en kommentar

Företagsbloggar, ja, nej och i så fall varför? JMW:s Brit Stakston har dykt ned i ämnet och tagit fram följande lista: Hon och Niclas Strandh tror att företagsbloggandet kan ge allt man kan önska för positionering av ett företag, dess människor, produkter och tjänster. En blogg kan även vara nyckeln till framgång över tid, då dialogen som bas gör att ett företag hela tiden kan ligga steget för konkurrenterna. Dialogen är kärnan Bloggen bygger på viljan...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.