Boxon väljer Magento och Pimcore e-handel av Ateles

In Adobe Commerce / Magento, Check out/Kassasystem, Nyheter, PIM by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Förpackningsbolaget Boxon ska öka effektiviteten, flexibiliteten och antalet kunder med en ny e-handelslösning tillsammans med Ateles. 2013-releasen bygger på på Magento som ny plattform och Pimcore som PIM, produktinformationssystem. Hela Boxon kartong-sortimentet ska kategoriseras i Pimcore. Kul med en svensk x.com Magento release, utöver JC.se var ett bra tag sedan vi skrev om sådana på MKSE. Och det blev alltså ingen Sitecore stödd e-handel, det CMS Boxon valt för sina externa sajter. - Satsningen är en del...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment