Bravida köper in ny Episerver av Making Waves

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Nya Bravida.se har gått live. En Episerver-lösning som svenska Making Waves (tidigare Nansen) tagit fram tillsammans med inhyrda kommunikations- och marknadsenheten från Oxenstierna & Partners. Arbetet ska ha pågått under främst sista kvartalet 2016. Bravida arbetar med de funktioner som ger fastigheter liv: el, värme och sanitet, och ventilation. Men de erbjuder även tjänster inom ett antal specialområden: säkerhet, sprinkler, kyla, kraft och teknisk fastighetsdrift. På Bravida jobbar drygt 9 500 personer....

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment