BYGGmax Byggla.se av Cloud Nine på EPiServer Community känns igen

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

BYGGmax och Cloud Nine är äntligen klara med EPiServer Community 3 projektet Byggla. TV-reklamaktiva BYGGmax vill med Byggla.se skapa en ny mötesplats på nätet där besökare på ett smidigt sätt kan diskutera allt inom byggnation, utbyta erfarenheter, ställa frågor och inspireras av varandras byggprojekt. Cloud Nine hoppas communityt ska ta rygg på fjolårets framgång med mycket trevliga projektet Byggmax.se (som uppgraderats med snygg postnummer-butikskopplingar, grafiska Genvägar och TV-reklam puffar i FLV-preview minivariant med tillhörande lightbox. Riktigt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du skriver om Byggla! Några kommentarer dock:

    Sajten smyglanserades i december, integrationen med Byggmax.se i mars. Dock var vi lite sena med pressreleasen, det var då du hittade den :)

    Det finns inte en standardmall från Community 3 på sajten, ”Projekt” är baserade på ”Klubb”-funktionaliteten men kraftigt omarbetad och diskussionsformuet är också rejält omarbetat.

    Palle / Cloud Nine

Leave a Comment