BYGGmax Byggla.se av Cloud Nine på EPiServer Community känns igen

In Chatbots, Community, Facebook Pages, Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

BYGGmax och Cloud Nine är äntligen klara med EPiServer Community 3 projektet Byggla. TV-reklamaktiva BYGGmax vill med Byggla.se skapa en ny mötesplats på nätet där besökare på ett smidigt sätt kan diskutera allt inom byggnation, utbyta erfarenheter, ställa frågor och inspireras av varandras byggprojekt. Cloud Nine hoppas communityt ska ta rygg på fjolårets framgång med mycket trevliga projektet Byggmax.se (som uppgraderats med snygg postnummer-butikskopplingar, grafiska Genvägar och TV-reklam puffar i FLV-preview minivariant med tillhörande lightbox. Riktigt...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Kul att du skriver om Byggla! Några kommentarer dock:

    Sajten smyglanserades i december, integrationen med Byggmax.se i mars. Dock var vi lite sena med pressreleasen, det var då du hittade den :)

    Det finns inte en standardmall från Community 3 på sajten, “Projekt” är baserade på “Klubb”-funktionaliteten men kraftigt omarbetad och diskussionsformuet är också rejält omarbetat.

    Palle / Cloud Nine

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.