Carnegie släpper egen app, ska bli bättre på digitala tjänster

In Android, CXM, iPhone, Nyheter, Open source PHP, Wordpress by MKSE.com Redaktion Martin Edenström

Carnegies private banking-chef Jonas Predikaka ska jobba för att göra bolaget ännu mer kundfokuserat. De ska "bjuda in [sina kunder] till mer saker än tidigare" och kommer inom kort även släppa en egen första app. Målet med appen är att ytterligare förenkla för kund på olika sätt med självbetjäning och tydligare information. Samtidigt berättar Jonas Predikaka för Realtid att bolaget framöver kan bli mycket bättre på digitala tjänster. Carnegie online externt är en WordPress-användare i och med...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon