Castellum.se live på Episerver med snö

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Castellum har under hösten slagit ihop sina tidigare sju webbplatser till en samlad Episerver-lösning. Det innebar även att totalt fyra CRM-lösningar, ett nytt verktyg (Cision via AlertIR) och ett pressrum på Mynewsdesk integrerades med den nya webbplatsen. Det berättar NetRelations som fick i uppdrag att hjälpa Castellum med detta.Det snöar på den nya webbplatsen med lite javascript. Dessutom finns GTM, Cloudflare och Modernizr. NetRelations ansvarade för koncept och design, framtagande av en mätplan, en systemanalys, interaktionsdesign samt hjälp...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment