CMS med 12% av alla Global Fortune 500 som kunder

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Sitecore XP by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Detta lät ju onekligen bra från .NET CMS:et Kentico. Hela 12% av Global Fortune 500 företagen använder Kentico CMS. 60 av företagets 12 000 installationer i 87 länder ägs av så pass stora och betydande kunder. Av dessa återfinns 19 företag i USA och 28 i Europa. Nu vore det kul med motsvarande listor från .NET-kollegorna EPiServer och SiteCore CMS. Eller varför inte från USA-aktiva Drupal? Kentico listar följande projekt ibland de 60: Microsoft (7 projects)...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.