Com Hem ensam svensk CoreMedia kund

In Coremedia, Nyheter by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Tyska CoreMedia AG hade för en 5-7 år sedan vissa svenska framgångar med kunder som Sony Ericsson. Efter det har det varit mycket tyst kring CMS:et, faktiskt även på en internationell nivå. Men CoreMedia har ändå kvar referenser som Continental och O2 och jobbar på egna produkten genom att uppgradera med stöd för NoSQL och en egen Contextual Marketing Solution. Och en svensk, trogen referens finns kvar. Det är bredbandsoperatören Com hem som för två år...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment