Cybercom gör om SonyEricsson.com

In Flash, Java, Nyheter, Polopoly Atex, Scrum by MKSE.com Redaktion Martin Edenström1 Comment

Cybercom står bakom re-designade SonyEricsson.com (Polopoly) för Sony Ericsson Mobile Communications AB. Den nya sajten är betydligt mer SEO-anpassad än tidigare. Trots att delar av den gamla sajtens multimedia, med främst Flash och AJAX, fortfarande figurerar, har det nu lagerbaserats delats upp att indexeras och visas på ett mer sökmotorvänligt sätt. Startsidans har försetts med en coverflow-liknande JCPlayer.com spelare som hämtar in och redovisar flashobjekt för kampanjer, nysläppta telefoner och övrigt marknadsmaterial. I övrigt toppnavigeras sajten...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

Leave a Comment