Cybercom säljer komplett EPiServer projekt för 295 000:-

In Nyheter, Optimizely/Episerver by MKSE.com Redaktion Martin Edenström5 Comments

U get this, client Det ska gå att räkna på projektet tycker Cybercom som sätter det fasta priset 295 000:- SEK exkl. moms för ett EPiServer CMS 6 kommun-/företagsprojekt. Exklusive licenskostnaden på 95 000:- SEK (april 2011). Erbjudandet lanserades av Björn Elmberg och Kristian Lindsjö i samband med Webbdagarna 2011 och inkluderar rollerna/ansvaren: Projektledning Design Sökmotoroptimering Implementering Dokumentation Utbildning Samt leverablerna: Förstasida Startsida för underavdelning Artikelsida Bildbank Söksida Sökmotoroptimering Design Systemkarta Redaktörsutbildning Möjlighet att publicera...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!
Är du redan medlem, med utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Finns troligtvis även ett löpande timpris i samband med detta.

  2. @joelabrahamsson Hoppas det framgår av cybercoms information. Äras den som äras bör (Joel A).

  3. Vi kan inte klaga. Framförallt ger det kundkontakter vi kanske inte hade fått utan detta erbjudande. 

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.