SharePoint innehåll på vilken sajt som helst

In ECM, Microsoft .NET, Nyheter, Office 365 SharePoint Online, Optimizely/Episerver, SharePoint MOSS 2007 by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Det finns så klart flera kompetenta sätt att visa SharePoint MOSS 2007 och SharePoint 2010  innehåll i olika SharePoint miljöer och .NET produkter, det ligger i ramverkets natur.

Men med Cross-Site Display Web Part för 5090:- SEK (finns gratis test) har nu det kreativa folket på Bamboo sett till att ni i projekt kan visa upp och publicera all typer av web parts (list, library, discussion board, calendar eller andra kritiska delar av logik/information) på flera olika SharePointplatser eller sajter. Med views and toolbar menus intakta. Något som Microsoft själva tidigare sett till att begränsa en hel del.

Vi har mer på samma ämne:  Sitecore bakom martech-investering på 9,98 mdr, världshistoriens största enligt Tzikakis

http://img.youtube.com/vi/nAIYt-il-Go/0.jpg

Angående just kopplingar till SharePoint. Bland det smartare EPiServer gjort var att döpa Sharepoint Connector till just Sharepoint Connector. För det är vad den sex år gamla produkten fortfarande kallas i folkmun, nya fjolårsnamnet ”EPiServer Connect for SharePoint” till trots.

Många är de beställare och säljare som ser den som en absolut förutsättning för att få de två .NET produkterna att fungera med varandra. Och EPiServer Connect for SharePoint tillhör de vanligare tilläggsbeställningarna. En tilläggsbeställning där EPiServer samtidigt får in en årlig software subscription på 10% av varje licens originalpris.

Vi har mer på samma ämne:  "Bättre liten byrå i Sverige än stor i Norge", planerna när Nova Consulting Group och Epinova vill erörva e-handelssverige

Leave a Comment