Cypoint Cycube har fortfarande namnkunniga kunder

In Nyheter, Optimizely/Episerver, Övriga / Custom CMS by edenstrom2 Comments

Cypoint Cycube är en av de få egenutvecklade CMS från IT-konsulter som fortfarande verkar leva kvar hos en del större webbplatsägare. Under "de goda åren" 2000-2004 utvecklades troligtvis ett 200-tal "egna CMS" bland landets alla webb- och IT-konsulter. Deras CMS Cycube 4.7 används av bl a trevliga OKQ8.se samt LRF.se, Tac.com, delar av SF.se, Minmat.org, m fl. Bolaget Cypoint omsätter omkring 69 Mkr. Cypoint säljer även EPiServer. En tidigare Cycubekund som bytt till nyss nämnda EPiServer...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa allt och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du blir en supporterande medlem till MKSE.com. Du betalar vid månadsskiftet och kan därför läsa innan du debiteras. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19:- SEK i månaden. Pengarna går till drift och licens för att driva MKSE.com. Betalas via ApplePay, Paypal eller kort. Stort tack för ditt bidrag och din förståelse!
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Kommentarer

  1. Visst har många konsulter kvar sina egenutvecklade cms som du nämner ovan Martin. Vårt egenutvecklade cms OOIS har ca 60-talet installationer med kunder som Malmö Aviation, Lunds universitet, och Studentlitteratur. Och inget tyder på att de kommer att frångå det heller. Episerver har lyckligtvis inte hela marknaden. Själv tycker jag att Litium Studio är klart bättre verktyg än Episerver. Kolla upp det….!
    /Daniel

  2. Visst har många konsulter kvar sina egenutvecklade cms som du nämner ovan Martin. Vårt egenutvecklade cms OOIS har ca 60-talet installationer med kunder som Malmö Aviation, Lunds universitet, och Studentlitteratur. Och inget tyder på att de kommer att frångå det heller. Episerver har lyckligtvis inte hela marknaden. Själv tycker jag att Litium Studio är klart bättre verktyg än Episerver. Kolla upp det….!
    /Daniel

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.