Dataspelsbranschen Sverige valde open source och Umbraco

In Nyheter, Open source PHP, Umbraco by MKSE.com Redaktion Martin EdenströmLämna en kommentar

Milagro bygger ett ett dynamiskt och expanderbart CMS på Umbraco för svenska Dataspelsbranschen och Dataspelsbranschen.se. Dataspelsbranschen är {+++}en organisation som samlar och sammanställer data- och tv-spelsbranschens gemensamma ansvar och frågor och kommunicerar dessa. Dataspelsbranschen fokuserar på branschen i helhet och för dess talan i media. Det tidigare handsnickrade custom backend-systemet rök och nästan steg blir att byte designen. Det projektet väntas vara klart till våren. Sajten har prenumerationslistor, blogg, dataspelstoppen, en stor kalender och grafiska puffar...

Detta är enbart en förhandsgranskning av hela artikeln. För att läsa och ta del av all data krävs en engångsbetalning eller att du eller ditt företag blir en supporterande medlem till MKSE.com. Betalning sker vid månadsskiftet och det går att läsa innan debitering. Summan bestämmer du själv, det börjar på 19 SEK i månaden. Eller det belopp du anser de tiotusentals artiklarna på MKSE.com är värt (190 SEK, 1900 SEK). Pengen går till molndrift och licenser så MKSE.com får finnas kvar. En-klicksbetalning i mobilen via t ex ApplePay. Via Paypal eller betalkort. Stort tack för din förståelse och stöd!


Är du redan medlem, men utloggad? Dessa tuffa cookies-tider.. Se bara till att vara inloggad på ditt Patreon-konto och klicka Log In-länken här nedan.
To view this content, you must be a member of MKSE.com & artikelförfattaren Martins Patreon at $1 or more
Unlock with Patreon

Leave a Comment