Svenskfotboll.se på EPiServer samlar 23 sajter med 31 000 sidor

In Episerver, Nyheter, Sitecore Commerce by Martin EdenströmLämna en kommentar

Netrelations går i bräschen då det gäller case och CMS-projektbeskrivningar. Inte mycket mer än objektivitet går att lägga till följande bloggpost. Men gör ett försök att sammanfatta:

10 års content har flyttats till Svenska Fotbollförbundets nya Svenskfotboll.seEPiServer CMS 5. Allt innehåll kom från 23 separata webbplatser med 31 000 sidor/artiklar och 27 000 st dokument (totalt ca. 400 000 unika besökare i veckan). Detta har med en migreringsmotor samlats till Svenskfotboll.se.
svenskfotboll

Sajtens fokus är främst nyhetsförmedling av fotbollsnyheter på elit- som breddnivå, med särskilt fokus på alla de svenska landslagen.

Fler artiklar om ämnet:  Sandvik köper in Episerver Commerce B2B av NetRelations

Vad hittar vi på den vänsterställda sajten då? Viss typ av plottrighet måste anmärkas på, designen är mer amerikansk än de senaste liknande sport- och evenmangssajterna som släppts 2007-2009. Av någon anledning tänker jag på sponsorn Svenska Spel’s gamla, och delvis nya sajt.

Integrationer har varit en e-handelslösning MicroSoft Commerce Server 2007, fotbollens tävlings- och verksamhetsstöd FOGIS, biljettansöknings- och tilldelningssystem som BALIS och Ticnet, medlemsdatabas för landslagets supporterklubb, ett liverapporteringssystem (HEGO), mobilplattformen Mobiletech och Riksidrottsförbundets system IdrottOnline (på EPiServer) samt webb-tv från Q-brick och Streamio.

Fler artiklar om ämnet:  Robotservitörerna på Pizza Hut hälsar med namn och serverar, ersätter dyr mänsklig personal

SiteSeeker är sökmotorn och ImageVault mediabanken, driften finns hos Hawar Akmans EPiServer Hosting.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.