Svenskfotboll.se på EPiServer samlar 23 sajter med 31 000 sidor

In Episerver, Nyheter, Sitecore Commerceby Martin EdenströmLämna en kommentar

Netrelations går i bräschen då det gäller case och CMS-projektbeskrivningar. Inte mycket mer än objektivitet går att lägga till följande bloggpost. Men gör ett försök att sammanfatta:

10 års content har flyttats till Svenska Fotbollförbundets nya Svenskfotboll.seEPiServer CMS 5. Allt innehåll kom från 23 separata webbplatser med 31 000 sidor/artiklar och 27 000 st dokument (totalt ca. 400 000 unika besökare i veckan). Detta har med en migreringsmotor samlats till Svenskfotboll.se.
svenskfotboll

Sajtens fokus är främst nyhetsförmedling av fotbollsnyheter på elit- som breddnivå, med särskilt fokus på alla de svenska landslagen.

Fler artiklar om ämnet:  EVRY och NetRelations UX-labb bakom VR-upplevelse för Länsförsäkringar Skåne

Vad hittar vi på den vänsterställda sajten då? Viss typ av plottrighet måste anmärkas på, designen är mer amerikansk än de senaste liknande sport- och evenmangssajterna som släppts 2007-2009. Av någon anledning tänker jag på sponsorn Svenska Spel’s gamla, och delvis nya sajt.

Integrationer har varit en e-handelslösning MicroSoft Commerce Server 2007, fotbollens tävlings- och verksamhetsstöd FOGIS, biljettansöknings- och tilldelningssystem som BALIS och Ticnet, medlemsdatabas för landslagets supporterklubb, ett liverapporteringssystem (HEGO), mobilplattformen Mobiletech och Riksidrottsförbundets system IdrottOnline (på EPiServer) samt webb-tv från Q-brick och Streamio.

Fler artiklar om ämnet:  HusmanHagberg handlar upp ny byrå, bygger komplexa lösningar

SiteSeeker är sökmotorn och ImageVault mediabanken, driften finns hos Hawar Akmans EPiServer Hosting.

Leave a Comment

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.